Ralph Slager kent moeilijke Dutch Masters MX2 in Halle

Ralph Slager van het Hofstede MX Team heeft een moeilijke laatste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Halle gekend. Slager kon in de eerste manche niet lekker in zijn ritme komen en kwam na twee valpartijen niet verder dan een zevenentwintigste plaats. In de tweede manche ging het rijden beter maar ook nu hield een valpartij hem buiten de punten waardoor hij genoegen moest nemen met een vierentwintigste plaats.
De dag begon niet helemaal naar wens voor Ralph. In de training kon hij niet lekker in zijn ritme komen en hierdoor kwam hij niet verder dan een vierendertigste tijd. Dit had tot gevolg dat hij in beide manches vanaf de tweede startrij moest starten.
In de eerste manche kwam hij er vanaf de tweede startrij goed tussendoor bij de start en kon op een twaalfde plaats aan de wedstrijd beginnen. Helaas ging het rijden niet lekker en kwam hij gedurende de wedstrijd twee keer ten val. Hierdoor zat er niet meer in dan een zevenentwintigste plaats.
De start van de tweede manche was minder goed maar wel ging het rijden nu een stuk beter dan in de eerste manche. Wel kwam hij ook in deze manche een keer ten val, wat hem uiteindelijk niet verder bracht dan een vierentwintigste plaats.
Ralph is niet tevreden over de wedstrijd in Halle en zal hard blijven werken om een sterk tweede deel van het seizoen af te werken.
Recent Posts