Hofstede MX Team pakt podiumplaats in de 4 uurscross in Eersel

Het Hofstede MX team is in de vier uurscross in Eersel op het podium geeindigd. Het team heeft tot in de slotfase gestreden voor wat ze waard waren en wisten de wedstrijd na vier zware uren af te sluiten op een mooie derde plaats.

Dankzij de goede weersomstandigheden lag de baan van Eersel er heel mooi bij. Het team bestond uit Karl Timmerman, Ralph Slager, Dylan Schra en Rene Boer. Alle vier de rijders hebben alles gegeven wat ze in zich hadden en hebben er een mooie, spannende wedstrijd van gemaakt.

Gedurende de wedstrijd leek er een derde plaats bij de inters in te gaan zitten maar omdat Rene en Karl beiden een foutje maakte, werd de opgebouwde voorsprong verspeeld. Het werd spannend want in het laatste half uur werd er om enkele seconden stuivertje gewisseld. Door een laatste tactische wissel kon Rene de voorsprong uitbouwen tot zo’n twintig seconden en hiermee verzekerde het team zich van een derde plaats!

Aan het einde van de dag stond het team trots als derde op het podium en kon tevreden terugkijken op een mooie crossdag.

Recent Posts