Niels Dijk achtste in ONK 85cc in Winterswijk

Niels Dijk van het Hofstede MX Team heeft tijdens het Open Nederlands Kampioenschap 85cc kleine wielen in Winterswijk een achtste plaats weten te behalen.

Niels reed twee sterke manches en wist met een zevende en een achtste plaats in de manches netjes achtste te worden in het dagklassement.

Niels begon niet geheel fit aan de dag maar liet zich des ondanks niet kennen. In de tijdtraining wist hij de goede lijnen al snel te vinden en dit leverde hem een keurige negende tijd op.

Toen het starthek voor de eerste keer viel vertrok Niels scherp waardoor hij meteen goed voorin gepositioneerd zat. Het tempo van Niels was goed en door te knokken voor elke meter werd hij op een keurige zevende plaats afgevlagd.

In de tweede manche kwam Niels slechter weg doordat zijn koppeling slipte. Ondanks de mindere start kende hij opnieuw een hele sterke manche en wist zich gedurende de manche knap naar voren te rijden. Dit leverde hem bij het vallen van de finish vlag een mooie achtste plaats op.

Met een achtste plaats in de daguitslag heeft Niels vertrouwen getankt voor het ONK 85cc in Westerbork van aankomend weekend.

Daguitslag ONK 85cc kl.w Winterswijk:
1 Cas Valk 100 Pnt
2 Kyle v. Zuthpen 86 Pnt
3 Danny v.d. Bosse 83 Pnt
4 Giovanni Pruijmboom 73 Pnt
5 Ivano van Erp 71 Pnt
8 Niels Dijk 67 Pnt

Recent Posts