Jesper Gils scoort top vijftien plaats in CUP 125 wedstrijd in Veendam

 In Geen categorie

In de eerste manche was hij in strijd om de top vijftien plaatsen maar door een valpartij finishte hij uiteindelijk als zeventiende. In de tweede manche kwam hij na tegenslag bij de start helemaal vanuit de achterhoede terug naar een vijftiende positie.

In de tijdtraining ging het redelijk goed met Jesper. Hij zette een achttiende tijd op de klok en had hiermee de aansluiting met de rijders voor zich. Dit bood perspectief voor de twee manches die nog op het programma stonden.

In de eerste manche pakte hij een goede start en ook de eerste bocht verliep zonder problemen. Heel even lag hij vijftiende maar na een volle ronde kwam hij op een zeventiende plaats voorbij start/finish. Gedurende de wedstrijd moest hij een aantal plaatsen prijsgeven maar omdat Jesper terug vocht kwam hij in het heetst van de strijd even ten val. Ondanks dit hield hij de schade beperkt en eindigde op een zeventiende plaats.

Bij de start van de tweede manche kende Jesper tegenslag. Hij bleef steken achter een gevallen rijder in de eerste bocht en moest van achter uit het veld terug naar voren zien te komen. Hij wist de ene na de andere rijder te passeren en sloot de manche af op een vijftiende plaats.

Aankomend weekend zal Jesper starten in de volgende CUP 125 wedstrijd in Halle.

Recent Posts
0