Jesper Gils behaalt beste resultaat van dit seizoen in Hellendoorn

 In Geen categorie

Jesper Gils van het Hofstede MX team heeft in de CUP 125 wedstrijd in Hellendoorn zijn beste resultaat van dit seizoen weten te behalen.

Gils wist in beide manches dertiende te worden en verzekerde zich hiermee van een elfde plaats in de daguitslag.

In de tijdtraining ging het rijden niet lekker waardoor Jesper de training afsloot op een zeventiende tijd. Na de start van de eerste manche kwam het vertrouwen er pas goed in na een aantal ronden. Het rijden begon steeds beter te gaan en dit zorgde ervoor dat hij als dertiende over de finish kwam.

De tweede manche begon met een tegenslag want door een kleine valpartij in de eerste ronde moest hij van achter uit het veld terug naar voren komen. Het rijden ging lekker en opnieuw wist Gils op een dertiende plaats over de finish te komen.

Met tweemaal een dertiende plaats in de manches eindigde Jesper op een elfde plaats in het dagklassement en dit is tot nu toe zijn beste resultaat van dit seizoen. Aanstaande zaterdag zal Jesper van start gaan in de volgende CUP 125 wedstrijd in Westerbork.

Recent Posts
0