Foutjes en valpartijen houden Karl Timmerman buiten de top 15 in Westerbork

 In ONK250

Karl Timmerman van het Hofstede MX team is in de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Westerbork net buiten de top vijftien geeindigd. Foutjes en valpartijen zorgden ervoor dat Timmerman zijn kansen op een top 15 plaats verloor en zestiende werd.

Het had veel geregend in Westerbork en dit zorgde in de training voor veel diepe sporen. In de training ging het rijden moeizaam met Karl en hij kwam dan ook niet verder dan een 23ste tijd.

Uiterst gedreven stond hij in de eerste manche achter het starthek. Hij pakte een redelijke start en kwam op een zestiende plaats uit de eerste ronde. ‘’Ik maakte tijdens de wedstrijd teveel fouten en ben een aantal keren gevallen. Ik heb niet opgegeven en heb er toch een zestiende plaats uit weten te halen,’’ vertelt Karl.

Omdat er in de pauze een flinke stortbui kwam, werd de tweede manche afgelast waardoor de uitslag van de eerste manche tevens de daguitslag was.

Daguitslag ONK 250 Westerbork:
1 Youri van’t Ende
2 Marcel Conijn
3 Kjeld Stuurman
4 Nick Leerkes
5 Jens Walvoort
16 Karl Timmerman

Recent Posts
0