Karl Timmerman loopt pijnlijke knie op in ONK 250 Delfzijl

 In ONK250

Karl Timmerman van het Hofstede MX team heeft zondag in de tweede wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Delfzijl een knieblessure opgelopen. Dit gebeurde in de eerste manche waardoor Karl de wedstrijd moest verlaten en in de tweede manche niet meer in actie kon komen.

Karl had in de tijdtraining een goed ritme in handen en slaagde erin om een goede tijd neer te zetten. Toen de finishvlag viel, stond Karl op een elfde tijd en keerde tevreden terug naar het paddock.

Helaas sloeg in de eerste manche het noodlot toe voor Karl. Na een slechte start probeerde hij snel naar voren te komen maar kwam na tien minuten hard met zijn knie aan de grond. Met een van pijn vertrokken gezicht verliet hij de wedstrijd en was in de tweede manche niet meer in staat om te rijden.

Karl neemt nu even rust en hoopt dat het mee valt zodat hij de motortraining snel weer kan hervatten.

Recent Posts
0